Volledig scherm
Spelers van Achilles'29 vieren een goal tegen HHC. © Pro Shots / David van Haren

Achilles’29 geeft voorsprong weg tegen HHC

GROESBEEK - Achilles’29 had zaterdag in de thuiswedstrijd tegen HHC Hardenberg (2-4) bijna de lange zegeloze reeks beëindigd. De Groesbeekse ploeg, gedegradeerd uit de tweede divisie, stond twintig minuten voor tijd nog met 2-0 voor.

Aleksandar Jankovic maakte na een kwartier de openingstreffer. Mehdi Naqqadi scoorde tien minuten later de 2-0. Vlak voor rust was Jankovic nog dichtbij de derde Groesbeekse treffer. De aanvaller schoot een vrije trap, via de keeper, tegen de paal.

Na het tegendoelpunt van Derian Reinders in de 70ste minuut kantelde de wedstrijd razendsnel. Vincent Schmidt (2-2), Rob van der Leij (2-3) en Reinders (2-4) scoorden tussen de 72ste en 80ste minuut.

Voor Achilles betekende het de achttiende nederlaag op rij. De hekkensluiter uit Groesbeek degradeerde vorige week al naar de derde divisie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal