Archiefbeeld: Rijsoord - Achilles’29
Volledig scherm
Archiefbeeld: Rijsoord - Achilles’29 © Cor Vos/Michel Bierhuizen

Achilles’29 geen schijn van kans bij naamgenoot in Veen

VEEN – Achilles’29 had zaterdag een pijnlijke middag bij naamgenoot Achilles Veen. De Groesbeekse ploeg ging in de hoofdklasse A hard onderuit: 7-0. Bij rust stond het al 3-0. De equipe van trainer Stefan Muller blijft na vier duels puntloos.

De thuisploeg uit Veen scoorde na zestien minuten de eerste treffer en kort daarna breidde de Brabantse ploeg de score verder uit. Ali Gencalioglu schoot daarna op de paal, waarna vlak voor rust de 3-0 viel.

De volgende twee goals vielen wederom binnen twee minuten, ditmaal na ongeveer een uur spelen. In de laatste twintig minuten scoorde de naamgenoot van Achilles’29 opnieuw twee keer. Zelfs een eretreffer zat er niet in. Isaac Quaye miste een strafschop voor de Groesbeekse uitclub in de laatste minuut.

Achilles en FC ’s-Gravenzande staan nu onderaan met nul punten na vier duels. Achilles heeft een slechter doelsaldo (-9 om -16) en is daardoor hekkensluiter.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal