Guyon Philips (rechts) verstuurt een pass in dienst van Achilles’29, in het thuisduel met Excelsior Maassluis.
Volledig scherm
Guyon Philips (rechts) verstuurt een pass in dienst van Achilles’29, in het thuisduel met Excelsior Maassluis. © Pro Shots

Achilles'29 houdt spelers tegen: VVCS start arbitragezaak

GROESBEEK – Spelersvakbond VVCS bereidt een arbitragezaak bij de KNVB voor tegen Achilles’29. Drie spelers hebben het verzoek ingediend om mee te trainen bij een andere club, maar het bestuur van de Groesbeekse vereniging weigert toestemming te geven.

20 reacties

 • MrBrown

  5 jaar geleden
  Volgens mij ziet u het wel heel erg zwart wit, voetbal in Groesbeek bestaat GELUKKIG uit veel meer dan Achilles alleen. Met het wegvallen van Achilles komt Groesbeek in elk geval beter voor de dag dan met. Niet echt een geval van een lichtend voorbeeld hoe de handel en wandel bij Achilles loopt. Derks en co hebben het voetbaldorp wel heel erg in de schijnwerpers gezet, niet in de juiste belichting overigens. 
 • PeterM

  5 jaar geleden
  Is een failliet niet langer beslissingsbevoegdheid waar het zakelijke beslissingen betreft? Wordt die rol niet door de curator/bewindvoerder overgenomen? 
 • KERKHOFF

  5 jaar geleden
  Derks stoppen nu??? EN dan???? Als Derks stopt dan is dat in mijn beleving EINDE ACHILLES en EINDE Groesbeeks voetbal. Of heeft A. Schop een ander financiële filantroop  in de aanbieding???
 • FFF

  5 jaar geleden
  Achilles lees Derks, kan en wil niet aan de betalings verplichting voldoen van de voetballers. De Fam Derks heeft hun eigen naam en die van de club door het slijk gehaald. Schande !!!!
 • MrBrown

  5 jaar geleden
  Op de platte kar en met pek en veren door Groesbeek. Wat een schandelijke vertoning!