Aanvaller Niek Versteegen van Achilles’29 baalt van een gemiste kans. De voetballers van de Groesbeekse club hebben nog tweeënhalve maand salaris tegoed.
Volledig scherm
Aanvaller Niek Versteegen van Achilles’29 baalt van een gemiste kans. De voetballers van de Groesbeekse club hebben nog tweeënhalve maand salaris tegoed. © Pro Shots

'Achilles'29 overweegt faillissement en doorstart'

GROESBEEK – De clubleiding van Achilles’29 overweegt een faillissementsaanvraag. Volgens verschillende bronnen van De Gelderlander is dat een serieuze optie. Alle spelers zouden in dat geval transfervrij zijn. Het bestuur van de Groesbeekse voetbalclub, dat officieel alleen nog bestaat uit bestuurslid Elrie Bakker-Derks, wil niet inhoudelijk reageren.

16 reacties

 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Zeker, maar ik voorspel dat dit bij veel andere clubs gaat gebeuren als de voetbalpiramide overeind blijft
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Laat de knvb erbuiten! Eigen schuld, dikke bult
 • Geer

  5 jaar geleden
  Natuurlijk krijgt de manier waarop het is gegaan niet de schoonheidsprijs. Vraagt niemand zich af wat er is gebeurd? Een speler die zolang betrokken is geweest bij de club (en dat niet alleen met voetbal) laat je normaal gesproken niet zomaar gaan. Zelfs niet bij Achilles'29. Daar gaat wel iets aan vooraf. Zolang we dat niet weten en ook niet hoeven weten moet je niet oordelen.
 • Lars Linders

  5 jaar geleden
  Na een eventueel faillissement weer vanaf onderaan, 5e klasse, opnieuw beginnen. Zo is dat ook bij RBC Roosendaal gegaan.
 • RCP

  5 jaar geleden
  En weer wordt een 'gezellig oud jaar' verpest voor de spelers. Net als vorig jaar.