Volledig scherm
Quick 1888 en BVC'12 zijn beide nog actief in het bekertoernooi. Archieffoto. © Bert Beelen

Bekerloting: dubbel pech voor Quick 1888

NIJMEGEN - Quick 1888 heeft het niet getroffen bij de loting voor de districtsbeker. De Nijmeegse eersteklasser is voor de tweede knock-outronde gekoppeld aan hoofdklasser De Bataven en bij winst volgt ook nog eens een tussenronde. Uit Nijmegen en omgeving zijn nog negen teams actief in het regionale bekertoernooi.

Behalve Quick plaatsten ook Alverna, AWC, BVC’12, DIO’30, Germania, SV Nijmegen, Orion en Union zich voor de derde ronde. Deze ronde, de tweede knock-outronde na de poulefase, staat gepland voor 19 en 20 november. De loting van de regionale clubs: Orion-DVC’26, Alverna-Union, Germania-FC Jeugd, BVC’12-Bemmel, MASV-AWC, Nijmegen-Duno, DIO’30-AVW’66 en dus Quick 1888-De Bataven.

Tussenronde
AWC en Quick moeten eventueel een tussenronde spelen. Bij winst op De Bataven speelt Quick half december nog een uitwedstrijd tegen Pax of Veluwezoom. AWC moet bij winst op MASV in de tussenronde tegen Bennekom of RKHVV. De tussenronde is nodig om nog eens 7 teams af te laten en daarmee 32 ploegen over te houden.

Amateurvoetbal