Volledig scherm
Stefan de Jong schermt de bal af, eerder dit seizoen tegen Groene Ster. De spits van Juliana’31 maakte als invaller de 0-2 tegen Jong FC Den Bosch. © Paul Rapp

Belangrijke winst Juliana’31 in hoofdklasse B

DEN BOSCH - Juliana'31 heeft drie belangrijke punten gepakt in de hoofdklasse B. De Maldense ploeg versloeg Jong FC Den Bosch zondag: 0-2.

Juliana kwam in Den Bosch al na twintig minuten op voorsprong via Sam Niland. Invaller Stefan de Jong besliste het duel in de blessuretijd van de tweede helft. 

Juliana staat nog altijd vijftiende in de hoofdklasse B.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De Treffers niet opgewassen tegen ESA

    De Treffers niet opgewassen tegen ESA

    GROESBEEK - De Treffers dat zich in de zaterdag derde klasse A thuis op het kunstgras tegen ESA uit Arnhem niet kansloos voelde, stond na afloop met lege handen: 1-3 verlies. Trainer Delano Verwey van de Groesbekers was realistisch in zijn terugblik: ,,Dit verlies is zonde maar we speelden met een verzwakt elftal. En ik moet toegeven, we zaten ook niet goed in de wedstrijd. Toen we na rust bij 1-3 ook nog op ondertal kwamen, was het duel beslist en ging de nummer vier eenvoudig met de punten aan de haal.”

Amateurvoetbal