Volledig scherm
Michaël Van Geel (rechts) eerder dit seizoen in actie voor OSS'20. © Peter van Huijkelom

Belgische ex-prof sluit aan bij Rood Wit

GROESBEEK - Rood Wit heeft er een ervaren kracht bij. De Belgische ex-prof Michaël Van Geele is aangehaakt bij de voetbalclub. De 30-jarige middenvelder was kort geleden vertrokken bij OSS’20, waar hij dit seizoen was begonnen.

De 30-jarige middenvelder heeft zijn ambities op een lager pitje gezet. Het gezinsleven gaat voor; zijn vriendin en hij verwachten binnen enkele weken hun eerste kindje. Voor de in Malden wonende Van Geele was de Groesbeekse tweedeklasser de ideale oplossing.

Tussentijds vertrek
Van Geele was jarenlang prof op het tweede niveau van België en Nederland. Tussen 2012 en 2014 speelde hij voor FC Eindhoven. In totaal kwam hij tot 211 officiële wedstrijden als prof. Na twee seizoenen bij de amateurs van KSV Bornem stapte de middenvelder dit seizoen over naar OSS’20. „Dat ging allemaal snel. Ik was er laat mee en wilde gewoon voetballen. Het bleek achteraf qua trainingstijden lastig te combineren met werk en de relatie met de trainer was niet optimaal. Gelukkig was de club bereid om mee te denken.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal