Volledig scherm
Sjoerd Ars (rechts) haalt uit voor De Treffers in het oefenduel met TOP Oss. © Proshots

Bondscoach Koeman ziet De Treffers gelijkspelen

GROESBEEK - Met bondscoach Ronald Koeman als toeschouwer heeft De Treffers zaterdag eerstedivisieclub TOP Oss op een gelijkspel gehouden: 1-1. Aanwinst Sjoerd Ars bewees kort voor het einde zijn waarde.

Koeman was aandacht toeschouwer in Groesbeek, omdat zijn zoon Ronald Koeman junior dit seizoen keeper is bij TOP Oss. De bondscoach zag dat De Treffers prima weerstand bood. TOP Oss kwam na ruim een halfuur wel op 0-1 uit een strafschop van Bryan Smeet. In de 89ste minuut kopte Ars een voorzet van Coen Maertzdorf raak: 1-1.

Invalbeurt Keukens

Het was voor De Treffers het vierde oefenduel deze voorbereiding. De Groesbeekse voetbalploeg verloor van VVV-Venlo (3-0), DVS’33 (4-1) en won Silvolde (3-0). De tweededivisionist komt deze week in actie op het eigen Gerrit Langeveld Toernooi.

Bij TOP Oss viel Frenk Keukens na 63 minuten in. De voetballer uit Leuth verruilde De Treffers vorig jaar voor de Brabantse club.

Oefenduel Juliana’31

Ook Juliana’31 heeft het eerste oefenduel erop zitten. De Maldense equipe, naar de eerste klasse gedegradeerd, speelde zondag gelijk tegen hoofdklasser RKHVV: 2-2.

Sam Niland en Bob Rossen scoorden na de pauze voor Juliana, dat bij de rust 2-0 achter stond in Huissen. Voor RKHVV was Rutger Worm uit Nijmegen trefzeker. De oud-NEC’er is nieuw in Huissen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal