Volledig scherm
Aziz Khalouta aan de bal voor De Treffers tegen Katwijk. © BSR Agency

Breuk dreigt tussen De Treffers en Khalouta

GROESBEEK - Een breuk tussen Aziz Khalouta en De Treffers lijkt onafwendbaar. De spits maakt vandaag tegen Scheveningen opnieuw geen deel uit van de wedstrijdselectie van de Groesbeekse tweedivisieclub.

Ook bij de afgelopen duels met Koninklijke HFC (2-3) en Katwijk (2-2) ontbrak de oud-profvoetballer. Een mislukte verhuur naar België, vorige maand, zou de aanleiding zijn voor de afwezigheid van Khalouta. Tot drie keer toe ging de deal niet door.

,,De Treffers wilde via een andere zaakwaarnemer mij laten verhuren", legt de 30-jarige spits uit. ,,Daar stond ik voor open, maar toen ik hoorde dat ze via die zaakwaarnemer hadden voorgesteld mijn contract te laten ontbinden, werd ik woest."

Khalouta wil na het afketsen van de deal door bij De Treffers. Ook al is hij tweede spits achter Lowie van Zundert. Trainer Jan de Jonge zou volgens Khalouta graag met hem verder gaan. Net als de spelersgroep, die dat ook heeft aangegeven bij de technische commissie.

Het bestuur van De Treffers wil inhoudelijk niet reageren op de kwestie. ,,Het enige wat ik kwijt kan, is dat we met Aziz in gesprek zijn", zegt Robert Janssen namens De Treffers. ,,We zoeken samen naar een oplossing. Die kan nog twee kanten uit: doorgaan met elkaar of afscheid nemen."

Khalouta heeft nog een contract tot einde seizoen.

Amateurvoetbal