Volledig scherm
PREMIUM
Arno Arts (midden) afgelopen seizoen langs de kant als trainer van Achilles'29. Trainersvakbond CBV vraagt namens de coach het faillissement van de Groesbeekse voetbalclub aan. © Pro Shots

CBV vraagt faillissement Achilles’29 aan, club 'niet direct in gevaar'

GROESBEEK - De trainersvakbond Coaches Betaald Voetbal (CBV) gaat deze week namens Arno Arts het faillissement van Achilles’29 aanvragen. De trainer van de Groesbeekse voetbalclub wacht nog op zijn salaris over de maand mei. Volgens Jan van Kesteren, tot afgelopen maandag in functie als toezichthouder, wordt er snel betaald.

Advocaat André Brantjes van de CBV verwacht dat na het indienen van de aanvraag er binnen een aantal weken een zitting is bij de rechtbank. Wil een faillissement worden uitgesproken, dan moeten er minstens twee schuldeisers zijn. Voor zover bekend is Arts momenteel de enige.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal