Spits Stijn Rambach (rechts) van Woezik stuit op doelman Robert Zaalman van Alverna, eerder dit seizoen in de Wijchense derby. Rambach is één van de spelers van buitenaf in de huidige selectie. Links Mels Lantang.
Volledig scherm
PREMIUM
Spits Stijn Rambach (rechts) van Woezik stuit op doelman Robert Zaalman van Alverna, eerder dit seizoen in de Wijchense derby. Rambach is één van de spelers van buitenaf in de huidige selectie. Links Mels Lantang. © David van Haren

Conflict bij Woezik loopt hoog op: komst NEC-spelers geblokkeerd, leden van de tc opgestapt

WIJCHEN - De technische leiding van Woezik is opgestapt. Drie leden van de technische commissie zijn per direct gestopt na een conflict met het bestuur over de komst van spelers van NEC. De kwestie heeft mogelijk ook gevolgen voor de aanstelling van de nieuwe trainer.

Het bestuur van de voetbalvereniging uit Wijchen zette een streep door de transfers van Elias Boumkass,Younes Corty en Sergio Vieira, die alle drie van de NEC-amateurs zouden overkomen.

Ton Jelissen, voorzitter van de technische commissie (tc), Peter Rutten en Frank Theunissen besloten daarop hun taken neer te leggen. De drie zijn al jaren (mede)verantwoordelijk voor de samenstelling van de selectie bij de huidige eersteklasser.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal