Yvette Derks (geheel links) en Melanie Bross vieren een doelpunt van Achilles in de eredivisie, eerder dit seizoen.
Volledig scherm
Yvette Derks (geheel links) en Melanie Bross vieren een doelpunt van Achilles in de eredivisie, eerder dit seizoen. © Flip Franssen

Crisisberaad: Vrouwenploeg Achilles legt eisenpakket neer bij bestuur

GROESBEEK – De vrouwenploeg van Achilles’29 wil het seizoen in de eredivisie afmaken. De voetbalsters leggen daarvoor wel enkele eisen bij de clubleiding neer. De selectie was overdonderd door het vertrek van trainer Robert de Pauw en assistent Stephanie Vos. 

5 reacties

 • A. Schop

  4 jaar geleden
  Mij uit het hart gegrepen, Derks heeft de club in het verleden mede groot gemaakt, dat is ook waar, maar mijn hemel wat hebben ze de club nu ook net zo hard te gronde gericht.Grootheidswaan en arrogantie leiden nooit tot betere resultaten, zo jammer.
 • Mien

  4 jaar geleden
  "Niemand is groter dan de club". Maar kennelijk is de club alleen de familie Derks. Alles wat er met Achilles gebeurt, is ter meerdere eer en glorie van de Famiglia. Wat een zooitje heeft die megalomane clan ervan gemaakt daar.
 • Snarf

  4 jaar geleden
  "Bakker-Derks hoopt dat Achilles door kan gaan met vrouwenvoetbal op hoog niveau. ,,We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het vrouwenvoetbal, we hopen dat te continueren. Het moet alleen wel binnen de kaders van de club passen.’’.Dat investeren was toch gebakken lucht? Ze maakt een dood paard nog aan het lachen.
 • Sjaak

  4 jaar geleden
  e e n grote zooi is het daar.
 • Kritisch

  4 jaar geleden
  Mss geld lenen bij de leden om een trainer en staf te kunnen betalen?