Curator Coen Houtman.
Volledig scherm
Curator Coen Houtman. © Flip Franssen

Curator zegt spelerscontracten Achilles’29 op

GROESBEEK - Curator Coen Houtman gaat de contracten van de spelers bij Achilles'29 opzeggen. Dat heeft hij de voetballers maandag laten weten. Voor de selectie komt daarmee een vertrek bij de failliete Groesbeekse club dichterbij.

6 reacties

 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Regel is: eerst de curator dan de belastingdienst en daarna de overige  schuldeisers...dat moet je niet willen....curatoren wel kennelijk....bah...bah...
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Er moet nog geld zijn...anders gaat deze curator echt niet aan het werk....tja....hij heeft er zin in,zo te zien...
 • Marjolijn

  5 jaar geleden
  De spelers krijgen een faillisementsuitkering van het UWV. Het UWV betaald het (achterstallige) salaris. Daarna wordt het WW. De curator krijgt alleen geld uit de boedel als dat er is.
 • Jan

  5 jaar geleden
  Een curator heeft alleen oog voor zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor schuldeisers en zijn eigen salaris vergoeding. Werknemers zal hem niet interesseren tenzij de curator ook daar extra geld uit kan halen. Salaris werknemers worden nu door UWV betaald.
 • TjaTja

  5 jaar geleden
  Fijne vent die curator. Spelers hebben drie maanden geen salaris gehad, en nog houdt hij ze vast, omdat hij nog een kleine vergoeding wil scoren. Het zijn wel mensen he, die ook de hypotheek of de huur moeten betalen!!! Laat ze gewoon gaan.