Volledig scherm
De Treffers in retro tegen Kozakken Boys vanwege het 100-jarig bestaan, met Bryan Sirvania (tweede van linksboven) en Gino van den Berg (vierde van linksboven). © Jan Peters

De Treffers beloont centrale duo met nieuw contract

GROESBEEK - De Treffers heeft de verbintenissen van Gino van den Berg en Bryan Sirvania tussentijds opgewaardeerd. De tweededivisieclub houdt de verdedigers tot de zomer van 2022 in Groesbeek.

Van den Berg (22) en Sirvania (20) zijn de eerste verlengers bij De Treffers dit seizoen. Beiden hadden nog een contract tot en met juni 2020 op sportpark Zuid.

De twee centrale verdedigers maken dit seizoen samen furore, als duo in het hart van de defensie. Zomeraanwinst Van den Berg, overgekomen van Cambuur en oud-speler van HSV en Borussia Mönchengladbach, miste nog geen minuut deze competitie.

Nijmegenaar Sirvania, bezig aan zijn derde volledige seizoen bij het eerste elftal van De Treffers, begon alle acht de competitieduels in de basis, en werd daarin één keer gewisseld.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal