Bryan Sirvania (rechts), hier in actie tegen Jong Sparta, mag als dispensatiespeler nog meedoen met het nieuw te vormen Onder 21-team van De Treffers.
Volledig scherm
PREMIUM
Bryan Sirvania (rechts), hier in actie tegen Jong Sparta, mag als dispensatiespeler nog meedoen met het nieuw te vormen Onder 21-team van De Treffers. © Carla Vos

De Treffers gooit roer om: beloftenteam komt, zaterdagelftal overbodig

GROESBEEK - De Treffers stopt met het zaterdagteam. De Groesbeekse voetbalclub trekt het elftal terug uit de derde klasse nu het ticket voor de nieuwe Onder 21-competitie van de KNVB binnen is. De nog op te richten beloftenploeg neemt de taak van opleidingsteam over.

De regelgeving van de competitie voor spelers onder de 21 jaar leidt de koerswijziging bij De Treffers in. Tussen de nieuwe beloftenploeg en het zondagteam is spelersuitwisseling mogelijk. 

Daarmee gaat een langgekoesterde wens van De Treffers in vervulling. De topamateurclub had immers één grote selectie nodig, omdat putten uit het zaterdagelftal voor het tweededivisieteam niet is toegestaan.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal