Volledig scherm
Cendrino Misidjan tijdens de eerste training van De Treffers. © David van Haren

De Treffers haalt proefspeler Misidjan terug

GROESBEEK - De Treffers heeft Cendrino Misidjan voor de derde keer vastgelegd. De tweededivisieclub uit Groesbeek geeft de 30-jarige linksback ditmaal een contract na een proefperiode.

Misidjan is sinds de eerste training van dit seizoen, van een maand geleden, als testspeler actief op sportpark Zuid. Hij zit zonder club nadat zijn contract afliep bij competitiegenoot Spakenburg eerder deze zomer.

Derde periode

Bij De Treffers geldt Misidjan als oude bekende. De verdediger, die al een paar jaar in Groesbeek woont, speelde er al twee periodes: in de eerste seizoenshelft van 2016/17 en in de tweede seizoenshelft van 2017/18.

,,We krijgen nu Cendrino 3.0”, reageert Paul Langeveld namens de technische commissie van De Treffers. ,,Cendrino 1.0 was fantastisch, Cendrino 2.0 wisselvallig. Vandaar dat we niet meteen met hem in zee zijn gegaan.”

Stoppen

,,Cendrino heeft ons in de testperiode overtuigd. Ik ben ook niet bang dat hij weer zo kort blijft. Deze overeenkomst is een bewuste keuze van zowel Cendrino als van ons. Weet je, hij stond zelfs op het punt om te stoppen. Hij vindt bij ons weer een uitdaging.” 

Misidjan, geboren in Suriname, heeft al een rits clubs achter zijn naam. Zo speelde hij ook voor profclubs Almere City FC, FC Dordrecht, Go Ahead Eagles, FC Emmen, Sparta, Telstar, TOP Oss en het Bulgaarse CSKA Sofia.

Bij De Treffers geldt hij als de vervanger van Pim Balkestein. De aanvoerder is maanden uit de roulatie na een knieoperatie. Langeveld: ,,De routine van Cendrino hebben we keihard nodig. Hij neemt de jonge jongens bij de hand.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal