Volledig scherm
Vreugde bij Katwijk na de 0-2. © Pro Shots

De Treffers in één helft weggespeeld door Katwijk

GROESBEEK - De Treffers heeft een pak op de broek gekregen bij de competitiestart. In Groesbeek was regerend kampioen Katwijk met 4-1 te sterk. Bij rust stond de Gelderse tweededivisionist al met 3-0 achter.

De Treffers werd de eerste helft overklast. In het openingskwartier kreeg Katwijk al drie opgelegde kansen. Waar Joey Jongman (op doelman Niels Kornelis) en Steven Sanchez Angulo (op de paal) misten, scoorde Norair Mamedov wel. Hij trof doel met een vrije trap.

Katwijk breidde daarna de marge uit. Eerst tikte spits Jordy Hilterman van dichtbij binnen, net voor rust maakte Marciano Mengerink er 0-3 van. Hij trof twee De Treffers-spelers kinderlijk eenvoudig af bij een hoekschop. Diezelfde Mengerink profiteerde na rust van een inschattingsfout van Joris Janssen: 0-4.

Arda Havar redde daarna de eer voor De Treffers met een afstandsschot

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal