Volledig scherm
De Treffers speler Nick De Bondt (r) viert zijn doelpunt in de eerste minuut voor de Treffers. © Pro Shots / Remko Kool

De Treffers ook te sterk voor Jong Twente

GROESBEEK - De Treffers heeft zijn tweede zege op rij geboekt. Een week na de 2-1 overwinning op VVSB was de Groesbeekse formatie zondagmiddag met 2-1 te sterk voor Jong FC Twente. De ploeg van trainer Anton Janssen staat nu achtste in de tweede divisie.

De Treffers kende een droomstart. Al na 70 tellen stond de thuisploeg op voorsprong. Nick de Bond, opnieuw opgesteld als linksback, mikte een vrije trap laag in de hoek van keeper Joel Trommel: 1-0. Robert Mutzers verdubbelde acht minuten voor rust de score. Op curieuze wijze. De buitenspeler werd aangeschoten door Twente-aanvoerder Olav Jensen. Daarna verdween de bal via doelman Joel Trommel in de goal.

Dat Jong Twente na rust terugkwam in de wedstrijd had De Treffers aan zichzelf te wijten. Twan Smits schoot na een halfuur op de paal en Wesley Meeuwsen in de rebound op de lat. In de 62ste minuut miste Mutzers oog in oog met Trommel. Twee minuten later scoorde Jong Twente wel. Jari Oosterwijk, zaterdagavond nog ingevallen tegen NEC, maakte van afstand de 2-1. Even later behoedde doelman Niels Kornelis zijn ploeg voor een gelijkmaker bij een inzet van Ruben de Jager.

Amateurvoetbal