De Treffers pikt oud-speler HSV op bij Cambuur

GROESBEEK - Tweededivisionist De Treffers heeft oud-jeugdinternational Gino van den Berg gecontracteerd. De voetbalclub uit Groesbeek neemt de 22-jarige verdediger uit Venlo transfervrij over van SC Cambuur.

Volledig scherm
Gino van den Berg als jeugdspeler van Oranje. © BSR/SOCCRATES

Voor Van den Berg is De Treffers pas zijn tweede club in Nederland als senior. De Limburger genoot zijn opleiding in Duitsland.

Hij speelde tot de zomer van 2017 bij Borussia Mönchengladbach, eerst in de jeugd en daarna in het tweede elftal. Voordat hij afgelopen seizoen bij het beloftenelftal van Cambuur belandde, was hij actief voor de reserveploeg van Hamburger SV.

Van den Berg is de vijfde aanwinst van De Treffers van komende zomer. Eerder was al duidelijk dat Dani Centen (JVC Cuijk), Joey Dekkers (Achilles’29), Dennis Janssen (TOP Oss) en Jermo Wilsterman (FC Lienden) volgend seizoen op sportpark Zuid te bewonderen zijn.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal