Volledig scherm
Aleksandar Jankovic. © Pro Shots

De Treffers shopt weer speler bij rivaal Achilles

GROESBEEK - Opnieuw haalt tweededivisionist De Treffers een speler op bij Achilles’29. Na Boy van de Beek, Niek Versteegen en Niels Wouters van de winter komt deze zomer Aleksandar Jankovic over van de Groesbeekse aartsvijand.

De aanvallende middenvelder, ook als vleugelspits inzetbaar, speelde slechts een half seizoen bij Achilles. Hij voegde zich na het faillissement van begin dit kalenderjaar bij de club van De Heikant, die later dit seizoen degradeerde uit de tweede divisie.

Jankovic geldt niet bepaald als honkvast. Voor de 22-jarige Rotterdammer met Servische roots is De Treffers de vierde club in nog geen anderhalf jaar. In maart vorig jaar ruilde hij De Graafschap in voor MFK Lokomotiva Zvolen (Slowakije), om even later naar Sloboda Uzice (Servië) te verkassen. Hij speelde in de jeugd onder meer Feyenoord, Sparta, FC Groningen en ADO Den Haag.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal