Volledig scherm
Trainer Jan de Jonge tijdens de eerste training van De Treffers. © David van Haren

De Treffers start met veel nieuwe gezichten aan seizoen

GROESBEEK - Het nieuwe seizoen van De Treffers is zondag van start gegaan. De Groesbeekse tweededivisionist werkte met een flink aantal frisse gezichten, onder wie trainer Jan de Jonge, de eerste training af op sportpark Zuid.

De Jonge volgt bij De Treffers de vertrokken Anton Janssen op en verwelkomde op de eerste training zeven nieuwe spelers, naast Lowie van Zundert die het afgelopen half jaar al werd gehuurd van NEC. Onder anderen Gino van den Berg, Bo van Essen, Dennis Janssen en doelman Dani Centen gaven acte de presence.

De Jonge had een training van een uur en drie kwartier in petto voor zijn selectie. De voormalig oefenmeester van onder andere De Graafschap en Heracles Almelo moest de namen van zijn spelers ook nog leren kennen en had daarom een lange dag voorbereid met ‘s middags een lunch en daarna een tweede training.

Misidjan

Volledig scherm
Cendrino Misidjan. © David van Haren

Ook oude bekende Cendrino Misidjan meldde zich zondag op het trainingsveld. De dertigjarige linksback speelde al twee periodes bij De Treffers en traint voorlopig mee nadat hij vertrok bij Spakenburg.

Daarnaast blijft de naam van Rúben Rodrigues rondzingen op sportpark Zuid. De Groesbekenaren huurden de aanvallende middenvelder in de tweede seizoenshelft van FC Den Bosch, waar hij nog tot medio 2020 onder contract staat. In afwachting van groen licht voor de overname van de Georgische investeerder Kakhi Jordania is Rodrigues bij de eerstedivisionist begonnen aan de voorbereiding. Voorlopig zit een terugkeer bij De Treffers er dus niet in.

Bartels

De Treffers verwelkomde ook een stagiair op de training. Trainer Martijn Bartels loopt dit seizoen mee met de tweededivisionist in het kader van de cursus UEFA A. Bartels blijft daarnaast actief als hoofdtrainer van eersteklasser Leones.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal