Volledig scherm
Niek Versteegen van De Treffers haalt uit tegen VVSB. © David van Haren

De Treffers stelt teleur tegen ploeg van Eric Meijers

GROESBEEK - De Treffers heeft zich zondag allesbehalve gerevancheerd van de nederlaag bij Excelsior Maasluis (2-0). De Groesbeekse tweededivisionist kwam op eigen veld niet verder dan 0-0 tegen hekkensluiter VVSB, de ploeg van trainer Eric Meijers.

De Treffers speelde ongeïnspireerd. De ploeg was bezig aan een goede serie (zestien punten in acht duels), maar daar was weinig van te zien. De kansen op sportpark Zuid waren dan ook spaarzaam.

De beste mogelijkheden waren wel voor De Treffers. Voor rust kopte Joris Janssen uit een corner net naast en schoot Niek Versteegen op keeper Ruben Valk. In de tweede helft waren Abel Franssen (rollertje) en Coen Maertzdorf (van richting veranderd schot) dicht bij een doelpunt.

VVSB stelde daar weinig tegenover. Een schot van aanvoerder Frans van Niel ging rakelings naast en een poging van Jelmer Vijlbrief van de ploeg van Nijmegenaar Meijers werd gekeerd door doelman Niels Kornelis.

De Treffers is door het gelijkspel wel opgeklommen van de dertiende naar de tiende plek in de tweede divisie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal