De Treffers strikt met Havar vervanger voor Sürmeli

GROESBEEK – De Treffers heeft zich versterkt met Arda Havar. De 31-jarige voetballer uit Rosmalen sluit per direct aan bij de Groesbeekse voetbalclub. De aanvallende middenvelder was de voorbije jaren actief in Turkije, afgelopen seizoen bij Diyarbekirspor (vierde niveau).

Volledig scherm
Arda Havar © Marc Bolsius

De Treffers handelt met de komst van Havar snel na het vertrek van Kürsad Sürmeli. De Nijmegenaar vertrok vorig week op zijn beurt juist naar Turkije, waar hij een profcontract tekende bij Giresunspor, op het tweede niveau.

Middenvelder Havar voetbalde bij de amateurs voor OJC Rosmalen, Kozakken Boys en Real Lunet, voor hij de overstap maakte naar eerstedivisieclub FC Den Bosch. Daar kwam hij in twee seizoenen tot 52 duels.

In 2016 vertrok hij naar Turkije, waar hij ging spelen voor Kastamonu 1966 en later voor Diyarbekirspor.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Nieuwkomer Cedric Badjeck scoort voor winnend De Treffers

    Nieuwkomer Cedric Badjeck scoort voor winnend De Treffers

    ZETTEN - De clubloze Cedric Badjeck speelde met De Treffers in de derde klasse A zaterdag bij Excelsior in Zetten en scoorde bij zijn rentree. De 23-jarige uit Kameroen afkomstige speler, opgeleid bij FC Utrecht en speler bij eredivisionist Excelsior, was vorig seizoen actief bij De Treffers in de tweede divisie. Hij zou naar Spakenburg verkassen, toen die overgang niet doorging keerde hij terug op Sportpark Zuid en koos hij deze week voor zaterdag elf. Na een eerste training speelde hij bijna de hele wedstrijd.

Amateurvoetbal