Volledig scherm
© David van Haren

De Treffers te kijk gezet in KNVB-beker

De Treffers is woensdagavond uitgeschakeld in de KNVB-beker. De Groesbeekse tweededivisionist werd in de eerste ronde te kijk gezet door ASWH, de koploper van de derde divisie A: 0-3. De ploeg van trainer Anton Janssen werd voor rust op alle fronten afgetroefd.

De Treffers kwam in de beginfase nauwelijks op de helft ASWH. De Zuid-Hollanders duwden De Treffers naar achter met goed positiespel en hoge druk. Eerst redde doelman Niels Kornelis de thuisploeg nog op een kopbal van Peter de Lange in de vierde minuut, maar een kwartier later was hij verslagen. ASWH-spits De Lange schoot via de paal binnen: 0-1.

Grotere marge
Nadat Rick Verbeek met een vrije trap dicht bij de gelijkmaker de gelijkmaker was voor De Treffers vergrootte ASWH de voorsprong. Peter Verhoeve zorgde met een kopbal voor de 0-2. Nog voor rust tikte Bart Deprez een schot op de paal van Nick Slotboom binnen. Onterecht was de 0-3 stand allerminst.

Offensief
Na rust tapte De Treffers uit een ander vaatje. De thuisploeg was veel agressiever dan voor de pauze. Nick de Bondt bekroonde het offensief bijna met de 1-3, maar zijn gedrukte schot werd uit de goal geranseld door Marvin Nootenboom. Even later kopte ASWH'er Verhoeve op de paal, aan de andere kant trof De Treffers-invaller Remy Raterink het aluminium.

Amateurvoetbal