Volledig scherm
Frenk Keukens (links) voor FC Oss in actie tijdens een oefenduel met FC Dordrecht. © Marcel Bonte/Pro Shots

De Treffers verlost Keukens van reserverol bij TOP Oss

GROESBEEK - De Treffers haalt Frenk Keukens terug. De rechtsback uit Leuth wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van eerstedivisionist TOP Oss. Ruim een jaar geleden bewandelde Keukens nog de omgekeerde weg.

De 22-jarige Keukens zat bij TOP Oss op een dood spoor. Zo ontbrak hij vrijdag in de wedstrijdselectie van de Brabanders bij de seizoensouverture tegen MVV in Maastricht (0-2). Uiteindelijk kwam Keukens tot slechts twee optredens bij de Ossenaren: zijn profdebuut in september vorig jaar in de KNVB-beker en een wedstrijd in de eerste divisie begin februari. Beide keren was Almere City de tegenstander.

Doorbraak

Bij De Treffers gaat Keukens zijn zesde seizoen in. De oud-speler van VVLK en NEC amateurs begon op sportpark Zuid in het hoogste jeugdteam. In het najaar van 2013 debuteerde hij bij de voetbalclub uit Groesbeek. Zijn goede ontwikkeling daarna viel ook op bij PSV, waar hij in het voorjaar van 2015 stage mocht lopen.

De terugkeer van Keukens is voor de tweededivisionist uit het heuveldorp. geen overbodige luxe. Al in de voorbereiding vielen middenvelder Bas Hendriks en spits Niek Versteegen weg. Zij zijn door respectievelijk een gebroken sesambotje en gebroken middenvoetsbeentje maandenlang uitgeschakeld.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal