Volledig scherm
Archiefbeeld: De Treffers (zaterdagteam) - Dieren © Theo Peeters

De Treffers verzuimt afstand te nemen

GROESBEEK - Het zaterdagelftal van De Treffers liet in derde klasse A tegen DVOV de kansen onbenut door de ploeg uit Rozendaal voor rust op een flinke achterstand te zetten. Na drie kwartier stond het in Groesbeek 2-2, dat werd tevens de eindstand. De afronding was zeer matig waardoor DVOV op de been bleef. Na de 0-1 kopte Patrick Heesakkers de Groesbekers naar 1-1 en zette Justin van Hest de 2-1 op het scorebord. Daarna stond De Treffers droog. Vlak voor de pauze werd het 2-2. Daarna bleef de wedstrijd in evenwicht.

DVE-Trajanus waar Engin Dag na het vertrek van Aleh Putsila het seizoen als trainer afmaakt, speelde 1-1 bij hekkensluiter Redichem in Heelsum. De Nijmeegse elf kwam op voorsprong. Irfan Eren scoorde uit de rebound. Redichem kwam na 70 minuten op gelijke hoogte uit een directe vrije trap. In de slotfase zag Hazar Can de winnende voor DVE-Trajanus wegens buitenspel teruggefloten.

UNI VV hield een uur lang stand tegen OVC’85 uit Oosterbeek dat met de 6-0 winst in Nijmegen naast koploper FC Zutphen komt. Toen de bezoekers na rust op 2-0 kwamen, was het voor UNI VV klaar en liepen ze tegen een grotere achterstand aan. Zelf kreeg de thuisclub geen noemenswaardige mogelijkheden iets aan de oplopende score te doen.

Amateurvoetbal