Volledig scherm
Het laatste succes van SJN in 2010: promotie naar de vierde klasse via de nacompetitie. © Hans Broekhuizen/DG

Definitief einde in zicht voor SJN

Het kan binnenkort afgelopen zijn voor SJN. De voetbalclub houdt vrijdag 13 november op het kantoor van Hekkelman Notarissen een algemene ledenvergadering. Het bestuur zal daar voorstellen om de vereniging te ontbinden en afstand te doen van het clubgebouw aan de Winkelsteegseweg.

Volgens voorzitter Baki Ozbay heeft de Nijmeegse voetbalclub ‘geen spelers en sponsors meer’. „In de toekomst willen we weer iets proberen op te zetten, maar voorlopig moeten we stoppen. Al ligt het eraan hoeveel mensen er komen bij die algemene ledenvergadering en wat daar wordt besloten. Ik weet niet hoeveel leden we nog hebben en wat we kunnen verwachten”, zegt Ozbay.

Betalingsachterstand
SJN werd in november 2013 uit de competitie gehaald door de KNVB. De Nijmegenaren konden op dat moment al twee seizoenen niet meer voldoen aan de financiële verplichtingen. De bond besloot toen de zeven teams vanwege de betalingsachterstand uit de competitie te halen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal