Volledig scherm
Pim Balkenstein viert de 1-0 tegen Barendrecht samen met teamgenoot met Coen Maertzdorf. © ProShots

Drie goals van Jankovic helpen De Treffers aan eerste zege

GROESBEEK - De Treffers heeft de eerste overwinning van het seizoen in de tweede divisie binnen. De Groesbeekse club versloeg BVV Barendrecht met speels gemak: 4-0. Aleksandar Jankovic scoorde drie keer voor de thuisploeg.

De aanvaller liep na zijn valse hattrick met de bal onder de arm van het veld en nam de felicitaties van ploeggenoten gewillig in ontvangst. Jankovic scoorde één keer voor rust en twee keer na de pauze.

In de eerste helft zette aanvoerder Pim Balkestein De Treffers op voorsprong tegen de gasten uit Zuid-Holland. Hij kopte een vrije trap van Boy van de Beek binnen.

Jankovic

Daarna scoorde Jankovic twee keer, bij beide goals was Coen Maertzdorf de aangever. Zijn laatste goal tikte de 22-jarige speler binnen op aangeven van Sjoerd Ars, in de blessuretijd.

De Treffers speelde goed, Barendrecht had weinig in te brengen. Door de ruime overwinning heeft de Groesbeekse club nu vier punten uit de eerste drie wedstrijden. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal