Volledig scherm
Hamdi Tasci (rechts) als speler van RKHVV in duel met Evert Römer van Silvolde. © Fons Sluiter

Dubbelrol van Hamdi Tasci bij SCD’33

DEEST - Ook Hamdi Tasci voetbalt volgend seizoen voor SCD’33. Daarmee krijgt de voetbalclub uit Deest er opnieuw een aansprekende aanwinst erbij. De 27-jarige aanvaller komt over van RKHVV, waarmee hij afgelopen seizoen in de hoofdklasse uitkwam. Tasci vertrok daar tijdens het seizoen.

Tasci krijgt bij de vijfdeklasser uit Maas en Waal een dubbelrol. Hij wordt ook assistent van trainer Niek Nelissen. Hij wordt bij SCD bovendien herenigd met zijn broer Sefa (25), die overkomt van DVE-Trajanus.

De twee speelden eerder samen bij Bemmel. ,,Hamdi heeft de structureel op hoger niveau gevoetbald. Voor ons is hij een geweldige versterking. ’’, zegt Nelissen.

Achter nieuwkomers

SCD heeft de selectie flink versterkt. Hamdi Tasci is al de vijfde nieuwkomer voor volgend seizoen. Eerder hebben Max Ukusare (Alverna), Kürsat Sahin, Sefa Tasci (beiden DVE-Trajanus), Bas Akkers (SCP), Conner Hatch (DIO’30), Pepijn Nelissen (Ewijk) en John-Andy Overman (Blauw Wit) al toegezegd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal