Volledig scherm
De Treffers-middenvelder Twan Smits legt het in de lucht af tegen EVV'er Rick Geenen. © Theo Peeters

Eltink en Smits haken af met heupblessures

GROESBEEK - De Treffers moet het zondagmiddag tegen Jong AZ stellen zonder Bram Eltink en Twan Smits. De vleugelverdediger en middenvelder kampen allebei met een heupblessure. Ook Jan-Willem Stronks ontbreekt bij de Groesbeekse tweededivisionist.

Stronks, die net als Eltink als linsback uit de voeten kan, revalideert van een zware knieblessure. De Achterhoeker traint al wel weer mee met de groep.

Eltink miste vorige week al de wedstrijd tegen GVVV (3-1 nederlaag). Bas Hendriks verving hem in de eerste helft in Veenendaal als linksback, na rust speelde Nick de Bondt op die positie. Tegen Jong AZ maakt Joris Janssen zijn opwachting op de vleugel. Hendriks schuift door naar het middenveld, naar de plek van Smits, die tegen GVVV in de pauze uitviel.

Jong AZ kan op sportpark Zuid de koppositie in de tweede divisie heroveren. De Alkmaarse beloften staan met tien punten uit vier duels één punt achter GVVV, dat een duel meer speelde. De Treffers sprokkelde slechts vier punten uit vier duels en is momenteel de nummer 13 van de ranglijst.

Amateurvoetbal