Geen spelers meer: BVC’12 stopt met zaterdagteam

BEEK - BVC’12 houdt rekening met een sanctie van de KNVB. De voetbalvereniging uit Beek (Ubbergen) heeft het eerste zaterdagteam teruggetrokken uit de vierde klasse A. Vanwege een spelersgebrek is er volgens BVC geen basis meer om verder te gaan in de competitie.

4 reacties

 • JaJa

  3 jaar geleden
  Je bent dus geen insider met zulks een antwoord. 
 • JaJa

  3 jaar geleden
  Sanctie kan niet hoog genoeg zijn voor BVC. Eerst spelers benaderen van omliggende clubs om in een 1e op zaterdag te voetballen. Vervolgens al direct gezeik intern, trainer stopt alsmede een aantal spelers en dan het verhaaltje dat de overige 13 stoppen. Bah BVC wees eens eerlijk en communiceer hoe het echt in elkaar zit. Spelers werden verzocht de afgelopen weken om er spelers bij te halen anders zou de stekker er uit gaan, nou er was natuurlijk niemand die naar dat Clubje in Beek wilde voetballen. Zwak Zwak.
 • HenkieT

  3 jaar geleden
  Ach , heeft het al zoveel gekost? Misschien wat minder geld naar de zondag toe en wat eerlijker verdelen. Nu is het idd te laat. Maar iedereen zag dit aankomen, behalve het bestuur. 
 • Insider

  3 jaar geleden
  Jammer voor de club. Maarwat een arrogantie bij de KNVB. Sancties, boetes pff het moet niet gekker worden. Wat kan de club eraan doen dat er spelers stoppen. En wat een domme voorwaarden. Eerst 2x niet komen opdagen en dan pas halen we jullie uit de competitie. Fijn voor de tegenstander. Wie houdt wie voor de gek.