De vrouwen van Woezik op archiefbeeld.
Volledig scherm
De vrouwen van Woezik op archiefbeeld. © Eveline Van Elk

Gehavend Woezik verliest, Trekvogels pakt een punt

ENSCHEDE - Woezik heeft zondag in de hoofdklasse B verloren van middenmoter Rigtersbleek: 2-0. De Wijchense voetbalsters kampten met veel blessures. 

Zo moest keeper Lieke Wagenvoort in de rust gewisseld worden voor Wendy Haerkens, die eigenlijk ook niet helemaal fit was. ,,Ik ben niet heel ontevreden", zei Wagenvoort. ,,Er waren twee meiden van het onder 15-team mee, die hebben het prima gedaan. Iedereen verwacht misschien dat wij deze wedstrijd wel even zouden winnen, maar het was lastig met zo veel blessures."

Trekvogels pakte een punt op bezoek bij Bavel (1-1), waar de Nijmeegsen eerder dit seizoen thuis nog met 5-0 van verloren. Er zat zelfs meer in voor de ploeg van trainer Ellen van Eldik.

,,Het was een heel goede wedstrijd van beide kanten en wij creëerden de meeste kansen", zei Van Eldik. ,,Dat we niet winnen is natuurlijk jammer, maar we hebben niks te verliezen. Als we op deze manier de punten sprokkelen is dat prima. Dan komen we er wel."

Caroline Sniekers zorgde voor de goal van Trekvogels, dat al grotendeels veilig is in de hoofdklasse. ,,Dat was vooraf ook onze doelstelling en het lijkt erop dat we die gaan halen. Dan ben ik tevreden. Een gelijkspel bij Bavel is zeker niet slecht."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal