Volledig scherm
Sven Klaassen (rechts) controleert in zijn tijd als speler van SCH, in een thuisduel met Spero. © Bert Beelen

Goalgetter Klaassen gaat voor kans bij Germania

GROESBEEK - Germania heeft de selectie voor komend seizoen al behoorlijk in de steigers. Negen spelers hebben toegezegd te blijven en met Sven Klaassen is de tweede aanwinst bekend.

De 28-jarige aanvaller maakt met zijn overgang naar de Groesbeekse tweedeklasser een flinke stap omhoog. Hij komt over van vierdeklasser Nijmegen, waar hij met zeventien treffers topscorer is. ,,Ik denk wel dat ik de stap heb verdiend”, zegt de spits. ,,Dit seizoen scoor ik veel en ik heb het ook in de derde klasse laten zien. Maar ik denk wel dat ik aan de bak moet in de tweede klasse.”

Oude bekenden

Klaassen komt bij Germania met Wim Wouterse zijn vroegere trainer van SCH tegen. ,,Ik heb in mijn carrière al heel wat trainers gehad, maar Wim springt er bovenuit. Dat hij volgend seizoen trainer is, maakte het verhaal van Germania voor mij alleen maar beter.”

Met Kay Tassenaar (die van Alverna overkomt) voetbalde hij eerder samen bij SCH, de inmiddels opgeheven Nijmeegse club. 

Huidige selectie

Van de huidige selectie van Germania hebben Jelte Arts, Daan de Groot, Daan van Geenen, Daniel Heideveld, Maks Nas, Jaap Omvlee, Gino Teunissen, Jordy Wijnhoven en Frenk Wouterse aangegeven te blijven.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal