Harkemase Boys blaast Achilles'29 voor rust omver in KNVB-beker

GROESBEEK – Achilles’29 is uitgeschakeld in het nationale bekertoernooi. De Groesbeekse voetbalclub verloor woensdagavond in de tweede voorronde van de KNVB-beker op eigen veld van Harkemase Boys: 1-6. De bezoekers maakten voor rust al het verschil (ruststand 0-5).

Achilles had zaterdag in de eerste voorronde gewonnen van eersteklasser Zaalandia, via strafschoppen (1-1). Tegen competitiegenoot Harkemase Boys was Achilles kansloos. Kort voor het einde maakte Alper Yaldiz de eretreffer voor de Groesbeekse equipe.

Achilles geeft de hele voorbereiding geen informatie. Er geldt een persboycot.

Volledig scherm
Beeld van de warming-up tijdens de eerste training van Achilles’29. © Theo Peeters
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Nieuwkomer Cedric Badjeck scoort voor winnend De Treffers

    Nieuwkomer Cedric Badjeck scoort voor winnend De Treffers

    ZETTEN - De clubloze Cedric Badjeck speelde met De Treffers in de derde klasse A zaterdag bij Excelsior in Zetten en scoorde bij zijn rentree. De 23-jarige uit Kameroen afkomstige speler, opgeleid bij FC Utrecht en speler bij eredivisionist Excelsior, was vorig seizoen actief bij De Treffers in de tweede divisie. Hij zou naar Spakenburg verkassen, toen die overgang niet doorging keerde hij terug op Sportpark Zuid en koos hij deze week voor zaterdag elf. Na een eerste training speelde hij bijna de hele wedstrijd.

Amateurvoetbal