Harrie Derks (rechts) bij de degradatie van Achilles'29 uit de eerste divisie afgelopen seizoen met aanvaller Freek Thoone.
Volledig scherm
Harrie Derks (rechts) bij de degradatie van Achilles'29 uit de eerste divisie afgelopen seizoen met aanvaller Freek Thoone. © Pro Shots

Harrie Derks stopt bij Achilles’29: 'De club staat er goed voor'

updateGROESBEEK – Harrie Derks stopt als voorzitter van Achilles’29. De 59-jarige Groesbekenaar was sinds 1998 voorzitter van de club. Hij zegt niet meer de ‘volledige energie’ te hebben voor het voorzitterschap. Elrie Bakker-Derks, zus van Harrie, is nu nog de enige bestuurder.

21 reacties

 • MrBrown

  5 jaar geleden
  Derks is een schimmige vent met een hoog dynasty gehalte. Een discutabele zakenman met evenzo discutabele strapatsen. Inderdaad staat de club er NU goed voor, gezegd moge worden dat dit zonder de Braziliaanse lening is. Hij heeft uit nood aan moeten kloppen bij Awater die wel weer wat centjes kan laten rollen en een nieuw prestige project heeft. Echter heeft deze noodstap wel Derks zijn kop gekost. Het is of de club of Derks zijn kop, siert hem dat hij zelf plaats maakt. Overigens staat de voorzitter Derks los van de man Harrie Derks, persoonlijk zal het een best goede peer zijn. 
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Klopt Ton, en dat gebeurt meer en meer.....
 • Ton

  5 jaar geleden
  Sinds wanneer zijn bestuurders aansprakelijk? Dat is alleen maar bij aantoonbaar persoonlijk wanbeleid
 • Jan

  5 jaar geleden
  Awater naar de zee dragen...
 • Rick1968

  5 jaar geleden
  Niet alleen kommer en kwel inderdaad, maar hij verlaat volgens mij wel een zinkend schip.