Beeld uit de wedstrijd van Hatert tegen Brakkenstein, vorig seizoen in de derde klasse D. Hatert komt komend seizoen uit in de vierde klasse E volgens de nieuwe indelingen van de KNVB.
Volledig scherm
Beeld uit de wedstrijd van Hatert tegen Brakkenstein, vorig seizoen in de derde klasse D. Hatert komt komend seizoen uit in de vierde klasse E volgens de nieuwe indelingen van de KNVB. © Eveline Van Elk

Hatert toch ingedeeld in de vierde klasse; BVC'12 keert terug op zaterdag

NIJMEGEN - Hatert speelt dit seizoen toch in de standaardcompetitie. De Nijmeegse vierdeklasser zou in eerste instantie dit seizoen niet deelnemen met een eerste team, maar is door de KNVB ingedeeld in de vierde klasse E. Daarnaast heeft BVC’12 opnieuw een zaterdagteam ingeschreven. De voetbalbond maakte de indelingen van het amateurvoetbal (eerste klasse en lager) vannacht bekend.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal