Volledig scherm
Aleksandar Jankovic bij zijn competitiedebuut voor De Treffers. Joey Jongman van Katwijk links. © David van Haren

Jankovic via Achilles'29 naar De Treffers en NEC

NIJMEGEN - Aleksandar Jankovic sluit deze week aan bij Jong NEC. De 22-jarige middenvelder zal dit seizoen meerdere dagen per week meetrainen bij de beloftenploeg van de Nijmeegse eerstedivisionist. Hij blijft ook bij De Treffers actief.

Voor die club maakte hij afgelopen zaterdag nog zijn competitiedebuut (Katwijk, 1-4). Voor de zomerstop speelde de Rotterdammer met Servische roots nog voor aartsrivaal Achilles'29.

Jankovic is blij met NEC. ,,Ik heb bij De Treffers mijn ambitie uitgesproken. Ik wil prof worden. Zij hebben ook het contact met NEC gelegd. Zo krijg ik de kans om mezelf te laten zien. Ik sta te popelen te beginnen."

Jankovic heeft al een rits clubs achter zijn naam. Niet alleen in Nederland, bij Feyenoord, Sparta, FC Groningen, ADO en De Graafschap, maar ook in Servië, het land van zijn vader. Daar kwam hij onder meer uit voor Borac Cacak en Radnicki 1923 uit Kragujevac.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal