Jorrit Fleuren scoort met gebroken teen: twee maanden uitgeschakeld

GROESBEEK - Jorrit Fleuren kende zondag een even opmerkelijke als dramatische terugkeer bij zijn oude club Hatert. De middenvelder van voetbalclub Rood Wit scoorde op een bijveld met een gebroken teen en staat nu waarschijnlijk twee maanden aan de kant.

Fleuren (25) brak de tweede teen van zijn linkervoet al in de tweede minuut van de wedstrijd (1-5) in de derde klasse D, maar speelde nog tien minuten door. Daarin opende hij de score voor de Groesbeekse ploeg. ,,Dat was met rechts”, zegt Fleuren. ,,Maar ik kon mijn linkervoet nauwelijks meer neerzetten. Ik raakte geblesseerd toen een schot werd geblokkeerd. Ik dacht dat de pijn wel zou wegtrekken. Niet dus. Snel na de goal ben ik er uitgegaan.”

Bijveld

Fleuren zit nu met zijn voet in het gips. Mogelijk volgt een operatie. ,,Ik ga ervan uit dat ik acht weken aan de kant sta.”

De middenvelder vertrok afgelopen zomer na zeven seizoenen bij Hatert. De terugkeer verliep anders dan gedacht. Ook omdat de wedstrijd zich afspeelde op het bijveld van Hatert. De lijnen op het hoofdveld waren niet goed getrokken.

Goal Klomp

Het doelpunt van Fleuren was niet de vrije trap van net over de middenlijn, zoals maandag in deze krant stond. Die fraaie goal was van Wesley Klomp.

Volledig scherm
Beeld ter illustratie © pro shots
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal