Volledig scherm
Juliana'31 (hier op archiefbeeld) won overtuigend van Moerse Boys. © David van Haren

Juliana’31 ruikt koppositie na simpele overwinning op Moerse Boys

MALDEN – Juliana’31 heeft de uitstekende start in de eerste seizoenshelft een goed vervolg gegeven. De gepromoveerde voetbalploeg uit Malden kwam zondagmiddag de winterstop uit met een 3-0 competitiezege op laagvlieger Moerse Boys.

Alle treffers vielen voor rust. Al na zeven minuten zette aanvoerder Jeroen Meijers zijn ploeg op een 1-0 voorsprong door een strafschop overtuigd binnen te schieten. Even daarvoor kreeg Juliana-speler Sam Niland een duw in zijn rug, waarvoor de arbiter een penalty toekende aan de thuisclub.

Juliana domineerde het spel met veel balbezit en de nodige kansen. Dat leidde in de 36ste minuut tot de 2-0 van Lars Loermans. De spits van de Maldenaren kopte een hoekschop van Meijers binnen.

Op slag van rust tekende Wouter op den Camp voor de eindscore. Na een geweldige pass van Jay van Boxtel was het na een knappe controle een koud kunstje voor Op den Camp om doel te treffen: 3-0.

Door de zege kroop Juliana naar de tweede plaats in de hoofdklasse B. Het team van trainer Remko Bicentini heeft 29 punten. Dat zijn er drie minder dan koploper Unitas. Baronie en Halsteren hebben net als Juliana 29 punten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal