Volledig scherm
Trainer Luuk Maes langs de kant bij BVC'12, eerder dit seizoen. © David van Haren

Maes geeft spelers BVC’12 rust en kan leven met gelijkspel

BEEK - BVC’12 heeft zaterdag in de eerste klasse E gelijkgespeeld tegen TVC’28 uit Tubbergen: 1-1. De focus van trainer Luuk Maes lag al grotendeels bij de thuiswedstrijd tegen Heino van komende maandag.

,,Ik heb wat spelers rust gegeven voor de wedstrijd van maandag, omdat die nog in de tweede periode valt”, vertelde Maes, die met twee inhaalduels de periodetitel nog zou kunnen winnen met BVC. ,,Daar gaan we voor en daarom speelden we tegen TVC met een mix van spelers die vaker en minder vaak in de basis staan.”

BVC kwam in de eerste helft op voorsprong. Yannick Theloesen schoot van afstand raak. Vlak na rust maakten de bezoekers gelijk. ,,Voetballend vond ik ons beter, maar TVC kreeg de betere kansen. Ik denk dat zij het meest hebben gebaald van dit gelijkspel.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal