Volledig scherm
AWC eerder dit seizoen tegen Hoogland. © David van Haren

Malaise houdt aan bij AWC met kansloze nederlaag

WIJCHEN - Het lek is nog steeds niet boven bij AWC. De Wijchense hoofdklasser ging zaterdag tegen De Bataven voor de derde keer op rij onderuit: 0-3. De ploeg van trainer Camiel Jager staat nu in de gevarenzone.

,,We zitten al niet in de beste fase, maar de manier waarop we hebben verloren stelt helemaal teleur”, zei aanvaller Freek Thoone. ,,We creëerden niet veel kansen. De Bataven ook niet, maar zij schoten wel drie keer raak. Ze hebben volkomen verdiend gewonnen.”

De bezoekers uit Gendt openden in de eerste helft de score via Ties van Huet. Na rust scoorden ook Damon van Hoften en Koen van Gaal.

Nacompetitie

AWC staat nu op doelsaldo op de dertiende plaats, die na het seizoen nacompetitie betekent. De Wijchenaren hebben wel minder wedstrijden gespeeld dan de concurrentie. ,,Er is nog geen man overboord, maar we moeten nu wel gaan winnen”, sprak Thoone.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal