Volledig scherm
Cendrino Misidjan. © Proshots

Misidjan toch naar De Treffers

GROESBEEK - Cendrino Misidjan keert toch terug naar De Treffers. De 29-jarige linksback gaf vorige week nog de voorkeur aan een transfer naar het Belgische FC Dender, maar is daarop teruggekomen. Misidjan moet nog wel dispensatie krijgen van de KNVB voor een rentree bij de Groesbeekse tweededivisionist.

Misidjan speelde dinsdagavond al mee bij De Treffers in de oefenwedstrijd tegen BVC’12. Ook Niek Versteegen en Niels Wouters kwamen in actie. Het duo dat net als Boy van de Beek onlangs overkwam van Achilles’29 is nog niet speelgerechtigd voor officiële duels.

De Treffers betaalt geen transfervergoeding voor Misidjan. De linksback - begin vorig seizoen al speler bij de Groesbeekse formatie - zat zonder club, nadat eerstedivisionist FC Dordrecht zijn contract vlak voor de winterstop beëindigde.

Misidjan droeg eerder onder meer het shirt van VVV-Venlo, het Cypriotische Ermis, FC Oss, Go Ahead Eagles, Sparta en het Bulgaarse CSKA Sofia.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal