Volledig scherm
Doelman Niels Kornelis van De Treffers in actie tegen Noordwijk. © BSR Agency

Ook Kornelis en Langeveld verlengen contract bij De Treffers

GROESBEEK - De Treffers heeft met Niels Kornelis en Tjeu Langeveld overeenstemming bereikt over een nieuw contract. Beide spelers, behorend tot de boezem van de club, verlengen tot de zomer van 2021 bij de tweededivisieclub uit Groesbeek.

Kornelis (29) is bezig aan zijn tiende seizoen op sportpark Zuid, al acht jaar zit de doelman uit Malden bij de selectie. Hij was eerder keeper bij Juliana’31, Vitesse (beide jeugd), NEC amateurs en Germania.

Langeveld (20) is dit seizoen doorgebroken bij De Treffers. Het talent uit Groesbeek, vorig jaar nog invalkracht, kwam tot op heden in alle competitiewedstrijden in actie, als rechtsback of middenvelder. Tegen Koninklijke HFC (4-1) tekende de oud-jeugdspeler van Groesbeekse Boys en NEC voor zijn eerste competitiegoal.

De Treffers heeft inmiddels al tien spelers vastliggen voor komend seizoen: naast Kornelis en Langeveld zijn dat Boy van de Beek, Gino van den Berg, Dennis Janssen, Coen Maertzdorf, Bob Melis, Bryan Sirvania, Jermo Wilsterman en Lowie van Zundert.

Volledig scherm
Tjeu Langeveld viert zijn doelpunt tegen Koninklijke HFC met Bo van Essen (19). © David van Haren

Amateurvoetbal