Volledig scherm
Soufiane Dadda © Erik van 't Hullenaar

Ook Soufiane Dadda kiest voor Germania

GROESBEEK – Germania heeft er voor komend seizoen met Soufiane Dadda een aansprekende versterking bij. De aanvaller komt over van Alverna.

Dadda heeft al een aantal keer meegetraind bij de Groesbeekse voetbalclub. Hij is herstellende van een langdurige blessure, mede daardoor kwam Dadda bij eersteklasser Alverna vorig seizoen en dit seizoen nauwelijks aan spelen toe.

Dadda werkt bij Pluryn, om de hoek bij Germania. De trainingen bij de derdeklasser sluiten goed aan op zijn werktijden. Germania is de derde club in Groesbeek voor Dadda, die ook uitkwam voor De Treffers en Rood Wit. Hij speelde als prof voor VVV-Venlo, Fortuna Sittard en FC Eindhoven.

Zes aanwinsten

Dadda is de zesde versterking voor Germania. De club kreeg eerder al de toezegging van Stan Janssen, Jesse Peters, Tyrone van den Broek, Joey Willems en Wesley Kersten. Twaalf spelers uit de huidige selectie blijven.

De komst van Kersten, Janssen, Peters en Van den Broek past bij het nieuwe beleid van de derdeklasser, die meer spelers uit Groesbeek wil.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal