Volledig scherm
Angelo Knoop (rechts) van Nijmegen haalt uit, Tees van de Rijk van WVW is te laat. © Bert Beelen

Overzicht 4E: Nijmegen gooit titelstrijd open

NIJMEGEN Koploper Brakkenstein leed op eigen veld in de topper tegen SV Nijmegen het eerste puntenverlies van het seizoen in de vierde klasse E: 0-1. Jordy van de Broek scoorde vlak na rust de winnende goal.

Niftrik won van SCP: 4-2. Mark Moors (2x), Christian Jolie en Rick Reijnen scoorden voor de thuisploeg, William van den Akker en Martijn Noordermeer maakten de goals voor SCP.

Ewijk won dik van hekkensluiter Kolping-Dynamo: 5-0. De winnende coach Karel Rengelink was niet helemaal teverden. „We speelden soms tegen onszelf. Zo misten we twee penalty’s.” Sjoerd van de Hagt en Rick Verploegen schoten mis. Brian de Groot (2x), Max Wattenberg (2x) en Jesse Bredewout scoorden wel.

Eendracht’30 liep in op Brakkenstein door te winnen van DVE-Trajanus: 2-1. De Nijmegenaren kwamen op voorsprong door een goal van Mohammed Saaber, daarna scoorde Dennis Watson twee keer voor Eendracht.

Victoria’25 won de uitwedstrijd bij Diosa (0-3) en staat als nummer vier op drie punten van Brakkenstein. Sven Basten en Boy de Swart (2x) scoorden voor de Afferdense formatie.

WVW en Achilles’29 hielden elkaar in evenwicht: 2-2. Sander Aalbers en Art van de Rijk scoorden voor ‘Weurt’, Robin Beekers maakten de Groesbeekse ploeg de goals.

Amateurvoetbal