Volledig scherm
Archief: feest bij Krayenhoff. © Eveline van Elk

Overzicht 5E: Krayenhoff haalt uit en is koploper

NIJMEGEN Krayenhoff veroverde zondag de koppositie in de vijfde klasse E. De Nijmegenaren verpulverden SCD’33: 8-1. De Nijmeegse ploeg nam op doelsaldo de leidende positie over van Aquila, dat vrij was.

Michael Michels (3x), Moni Chahaibi (2x), Angelo van Elk, Corrie Hofman en Robin Schamp verzorgden de productie. Tom Lamers redde de eer van de gasten uit Deest (6-1).

Batavia was met 4-1 veel te sterk voor hekkensluiter SVHA en volgt in het spoor van Krayenhoff en Aquila. Bij rust stond het 3-0 na doelpunten van Colin Heikens, Ercan Balbay en Dennis Kaldenberg. Na rust scoorde Stijn Peters.

Avios/DBV won in de subtopper in Alphen van Roda’28: 2-0. Daarmee passeerde de thuisclub de tegenstander uit Winssen op de ranglijst. Walter van Zwam en Nazim Ouamar scoorden.

FC Kunde won bij AAC-Olympia met 6-0. Het was al weer de zesde overwinning op rij voor de Nijmeegse ploeg. Dennis Rebergen, Pieter Wiersma en Menno Scholten zorgden voor 0-3 bij rust. Opnieuw Scholten, Peter Adriaanse en Wout Visser verdubbelden de marge.

UHC had weinig moeite met DVSG: 5-0. Jasper van Horssen (2x), Jordy Hachmang, Bart de Groot en Yuri van de Broek waren trefzeker voor de club uit Hernen.

DSZ boekte een eenvoudige zege bij Unitas’28 in Wamel: 0-3. Voor de gasten uit Boven-Leeuwen waren Yorick Diebels (strafschop), Roy Peters en Jeroen Geurts succesvol.

Amateurvoetbal