Volledig scherm
Archiefbeeld: De Treffers (zaterdagteam) - Dieren © Theo Peeters

Persoonlijke fouten nekken De Treffers bij SKV (3A)

WAGENINGEN - De Treffers ging in de zaterdag derde klasse A in de tweede helft onderuit bij SKV in Wageningen dat zich met de 6-3 winst van de nacompetitie verzekerde. De Groesbekers gingen met 2-1 op voorsprong rusten. Menno Rijcken was na een ingestudeerde corner trefzeker. De 1-2 was van Jan van Hoof.

Na rust was De Treffers niet scherp. SKV strafte persoonlijke fouten gretig af. Aan Groesbeekse kant benutte Cedric Badjeck een strafschop voor 5-3. Daarmee bracht hij zijn totaal op 14.

Voor UNI VV dat vrij was, bracht de voorlaatste ronde meer duidelijkheid. Na het verlies van AZ 2000 en JVC, het gelijkspel van Redichem en winst van Excelsior Zetten staat UNI nog steeds tiende. Bij winst zaterdag op Oeken gaat de nacompetitie aan de Nijmeegsen voorbij. Directe degradatie is na de nederlaag van AZ definitief uit beeld.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal