Volledig scherm
De Ossenaren Aziz Moutawakil (links) Cendrino Misidjan en Jean Black (rechts) vieren feest. foto Do Visser/De Gelderlander

Proefspeler Misidjan tekent bij De Treffers

GROESBEEK – Cendrino Misidjan sluit definitief aan bij De Treffers. De verdediger was al twee weken op proef bij de Groesbeekse voetbalclub. De tweededivisionist was op zoek naar versterking vanwege enkele blessuregevallen in de defensie en het afscheid vorige maand van aanvoerder Ken Leemans. Hij is gestopt vanwege chronisch blessureleed.

De in Suriname geboren Misidjan tekent tot het einde van het seizoen in Groesbeek. De 28-jarige Misidjan heeft al een rits clubs versleten. Het neefje van Ludogorets-speler Virgil Misidjan stond voor het laatst onder contract bij het Cypriotische Ermis. Daar speelde hij afgelopen jaar mondjesmaat. Eerder was Misidjan actief voor Telstar, FC Oss, Almere City FC, Go Ahead Eagles, Sparta, FC Emmen en het Bulgaarse CSKA Sofia.

De Treffers zat dun in de verdedigers doordat Bram Eltink met een heupblessure kampt en Jan-Willem Stronks nog niet wedstrijdfit is na zijn zware knieblessure.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal