Arno Arts, trainer van Achilles’29. Archiefbeeld.
Volledig scherm
Arno Arts, trainer van Achilles’29. Archiefbeeld. © Dennis Wielders

Puntenstraf zet kwaad bloed bij Achilles’29: ‘Hoe kan dit gebeuren?’

GROESBEEK – De nieuwe straf van de KNVB voor Achilles’29 roept veel vragen op bij de spelers van het eerste elftal. De Groesbeekse club kreeg nog eens drie punten aftrek van de voetbalbond, omdat onlangs voor de tweede keer de deadline voor het indienen van de jaarrekeningen werd gemist.

4 reacties

 • Ikbennietgek

  3 jaar geleden
  ,,Hoe het kan dat een accountant de stukken niet goedkeurt, zónder erbij te zeggen wat er niet klopt?”, zegt trainer Arno Arts. Voorzitter Pjotr van der Horst stelde eerder niet te weten wat er precies mis is, omdat ‘een accountant daar vanwege de privacywetgeving niets over kan loslaten’. Nou Arno, hier staat het antwoord als je tenminste kunt lezen....
 • Koekoek

  3 jaar geleden
  Het houdt niet op.....niet vanzelf!
 • Ook

  3 jaar geleden
  Het bestuur is verantwoordelijk voor de jaarrekening en alles daar omheen. ARTS moet dus daar zijn met vragen en niet in de pers maar wat roepen. Bovendien ligt het erg voor de hand dat de jaartelling over 2018 niet goedgekeurd kan worden omdat die voortbouwt op jaren van financieel beheer onder de familie DERKS toen er ook geen door de KNVB goedgekeurd beleid werd gevoerd. Ook zijn de eisen inmiddels zwaarder gemaakt waaraan een jaarrekening moet voldoen en accountants terughoudender geworden.
 • Arnhemsmeisje

  3 jaar geleden
  Nog steeds dezelfde penningmeester als in de tijd van Harrie Derks. Dan weet je het wel...