Volledig scherm
PREMIUM
Gert Visscher © David van Haren

‘Regelneef’ Gert Visscher zegt FC Kunde na vijftien jaar vaarwel

NIJMEGEN - Nog even is hij de langstzittende voetbaltrainer uit de regio. Na dit seizoen vertrekt Gert Visscher na vijftien jaar bij FC Kunde. ,,Ik moet loslaten. Dat kan moeilijk worden.”

Na dit seizoen komt er een eind aan een ‘eeuwigheid’ Gert Visscher bij FC Kunde. De 59-jarige trainer bouwde de voetbalvereniging sinds 2005 eigenhandig om van ‘FC Knudde’ tot de stabiele vierdeklasser van nu.

In het universitair sportcentrum, met uitzicht op het kunstgrasveld van de Nijmeegse voetballers, gaat Visscher schuil achter een berg foto’s, boeken en krantenknipsels. De buit van vijftien jaar trainerschap. 

In de stapel opvallend veel bedankjes van studerende spelers. Bovenop ligt de Gert Visscher Verjaardagskalender. ,,Het is veel, hè”, mompelt Visscher terwijl hij juich- en treurfoto’s opdiept uit de berg papier. 

Quote

Ik heb geen leider, geen grensrech­ter en de hesjes was ik zelf. Ik ben een regelneef

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal